Nampak gaya, macam perlu memasukkan notis kehadiran untuk datang kerja weekend je. Sekali banyak gila nak mampus kerja…

Macam mana tioman? Bole ke nak cuti? Kerja mcm tak mengizinkan je. *sigh* di kala stress tadi pun, dah terimagine suasana kepulauan.

Untuk adik2 yang bercita-cita nak jadi lawyer, selain dapat results yang boleh tahan gempak, kena jugak ada kulit muka tahan malu sebagai persediaan daripada kena maki kaw2 dengan h.a.kim, memang amat memalukan.